Om os

Hos StraXbyg tilbyder vi totalløsninger inden for tømrer- og snedkerfaget, med vægt på høj håndværksmæssig kvalitet til fornuftige priser. Vi er en ung og dynamisk virksomhed, som altid er opdateret med de nyeste værktøjer, viden og materialer. Vi tilbyder derfor altid vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle relevante opgaver - store som små. Det er en mindre virksomhed og består af en lille administration. Vi har derfor sjældent medarbejderudskiftninger. Dette kommer vores kunder til gode ved, at de er i kontakt med den samme person gennem hele byggeforløbet. 

 

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, boligselskaber, den offentlige sektor samt private husstande i hele lokalområdet. Vi sørger altid for at levere høj og ensartet kvalitet og gennemtænkte løsninger. Det er nemlig vigtigt for os, at kunden føler sig tryg gennem hele processen.

Hos StraXbyg er vores nøgleord fleksibilitet, kvalitet og tillid. Vi går aldrig på kompromis med vores faglighed og fokuserer altid på et solidt håndværk og fornuftige priser. I vores arbejde udviser vi stor fleksibilitet, så vi kan tilpasse opgaven til hver enkelt kunde.

 

Hvis du går i byggetanker og søger en tømrer med overstående kvaliteter, er du velkommen til at ringe for mere information samt et godt tilbud.

StraXbyg i Dianalund

Uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

hCaptcha